joi, 31 mai 2012

31.06.2012 - 16,00-18,00 - Acțiune de voluntariat inițiată de A.R.P.C. - Clubul piticilor cu povești terapeutice - la Casa Corpului Didactic Oradea


Clubul piticilor cu povești terapeutice - la Casa Corpului Didactic Oradea


31.05.2012 - între orele 12,00 - 14,00 - Workshop de Psihodramă la Universitatea Oradea - Psihologie, Anul II

31.05.2012 - între orele 10,00 - 12,00 - Workshop de Psihodramă la Universitatea Oradea - Psihologie, Anul II


Miercuri, 30.05.2012, de la ora 9.00, in Aula Magna, deschiderea oficiala a seminarului geografic romano-polonez "Geography and Regional Development", editia a XII-a





Apple construieste in Franta un magazin aproape invizibil. GALERIE FOTO

Sursa:
http://www.yoda.ro/iphone/apple-construieste-in-franta-un-magazin-aproape-invizibil.html

Constructia imensa dar foarte putin vizibila se ridica in Aix-en-Provence
Apple construieste in Franta un magazin aproape invizibil. GALERIE FOTO
Apple construieste in Franta, in Aix-en-Provence, un magazin aproape invizibil. Marele cub de sticla va fi finalizat pana la sfarsitul acestui an. Acolo vor fi prezentate produsele companiei, iPhone, iPad, iPod si Mac.
Cladirea a fost proiectata de designeri si arhitecti de la Apple. Cei de la Apple investesc mult in magazinele lor. Se estimeaza ca in prezent costurile pe metru patrat ajung la 5626 dolari pe an in America. Asta in conditiile in care veniturile magazinelor Apple din SUA au totalizat 14 miliarde de dolari anul trecut.













Vrei să ai cel mai cool profil pe Facebook? Inspiră-te de aici

Timeline-ul de la Facebook le-a dat ocazia celor mai creativi dintre noi sa vina cu idei inedite.
Vrei sa ai cel mai cool profil pe Facebook? Inspira-te de aici
Introducerea cronologiei (timeline) in Facebook nu le-a cazut prea bine multor utilizatori ai retelei de socializare. Altii insa au venit cu idei sarite de pe fix si s-au folosit de noul design al paginii de profil pentru a-si arata talentul si creativitatea. Unii s-au jucat cu imagini si cu citate celegre, cineva a facut misto de Google+, iar o alta persoana si-a pus CV-ul online, ca sa stim pe la ce companii a trecut.
Acestea sunt cateva dintre cele mai reusite pagini de profil:

Facebook negociază preluarea cunoscutului browser Opera

Dupa Yahoo, si compania lui Mark zuckerberg ar putea avea propriul browser
Facebook negociaza preluarea cunoscutului browser Opera
Dupa listarea pe bursa si planurile de proiectare a propriului smartphone, Facebook ar putea avea si propriul browser. Potrivit mai multor site-uri, compania lui Mark Zuckerberg negociaza cu norvegienii de la Opera Software ASA preluarea cunoscutului browser web Opera.
Compania norvegiana are peste 220 de milioane de utilizatori in intreaga lume si filiale in SUA, India, China, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan si alte cateva tari. Opera Software ASA este listata la bursa din Oslo.
Intentiile Facebook de a avea propriul browser Internet, vin la doar cateva zile de la lansarea de catre Yahoo a browserului Axis.
Reprezentantii celor doua companii nu au dorit sa faca comentarii legat de o posibila achizitie a browserului Opera de catre Facebook, potrivit cotidianului american Los Angeles Times.

Articol preluat de pe site:
http://www.yoda.ro/siteuri/facebook-negociaza-preluarea-cunoscutului-browser-opera.html

Mai tare decat iPhone! Facebook pregătește un smartphone propriu, cu oameni de la Apple

Facebook, compania recent listata pe bursa, ar putea lansa propriul telefon inteligent
Mai tare decat iPhone! Facebook pregateste un smartphone propriu, cu oameni de la Apple
Mai multi ingineri, fosti angajati Apple, au fost recrutati de catre Facebook pentru dezvoltatea unui smartphone. Reteaua fondata de Mark Zuckerberg ar putea pierde teren odata cu migrarea utilizatorilor catre smartphone-uri si tablete.
Echipa recrutata de catrre Facebook se afla deja la a treia initiativa de a realiza un smartphone. Telefonul Facebook ar putea fi realizat in cursul anului viitor, potrivit unui cotidian american. Un alt proiect de a realiza un telefon inteligent, nume de cod "Buffy", a fost initiat in 2010 in colaborare cu producatorul taiwanez HTC.
Amenintarea Facebook vine din partea gigantilor Apple si Google. Primul este principalul producator de telefoane inteligente din Statele Unite, ce a integrat recent Twitter in ultimele versiuni iOS. Google are o cota importanta de piata cu sistemul de operare Android, iar in urma cu mai putin de un an, a achizitionat compania Motorola Mobility.
"Mark este ingrijorat ca daca nu va realiza propriul telefon mobil in viitorul apropiat, Facebook ar putea deveni o simpla aplicatie pe alte platforme mobile", a declarat un angajat Facebook. "Colaboram cu reprezentanti din intreaga industrie mobila, de la operatori si producatori hardware, la dezvoltatori de sisteme de operare si aplicatii software", a mai declarat acesta pentru The New York Times.

Articol preluat de pe site:
http://www.yoda.ro/telefoane/mai-tare-decat-iphone-facebook-pregateste-un-smartphone-propriu-cu-oameni-de-la-apple.html

Greșeala supremă comisă de Facebook: Rețeaua atrage antipatii cu o nouă schimbare. Utilizatorii vor fi "supravegheați"

Fondatorul Mark Zuckerberg mai ia inca o decizie neinspirata, dupa listarea la bursa.
Greseala suprema comisa de Facebook: Reteaua atrage antipatii cu o noua schimbare. Utilizatorii vor fi  supravegheati
Se discuta deja de ceva vreme ca Facebook ar putea sa cumpere compania specializata in softuri de recunoastere faciala Face.com, dar pana acum n-a fost nimic concret. In sfarsit, presa straina de business scrie ca cele doua companii ar fi ajuns la masa negocierilor.
Afacerea ar putea costa Facebook intre 80 si 100 de milioane de dolari, scrie blogul de tehnologie Newsgeek din Israel, tara in care se afla face.com, in timp ce TechCrunch are o sursa care sustine ca afacerea este deja batuta in cuie.
Fondata in 2007 in Israel, face.com a fost prima data in atentia presei in 2009, cand a venit cu aplicatia Photo Finder Facebook, care le permitea utilizatorilor sa gaseasca poze cu ei in albumele prietenilor.
In acelasi an, compania a lansat Photo Tagger, o alta aplicatie Facebook care le permite utilizatorilor sa tag-eze prietenii in albumele lor, scrie HuffingtonPost.

Articol preluat de pe site:
http://www.yoda.ro/alte-categorii/facebook-ar-putea-avea-soft-de-recunoastere-faciala.html

miercuri, 30 mai 2012

Grup de autocunoaștere și dezvoltare personală prin psihodramă




         Grupul de autocunoaştere şi dezvoltare personală prin PSIHODRAMĂ, în Oradea, se va reuni joi 07.06.2012, începând cu orele 17:00 (Modulul 8).
           
           Pentru informații suplimentare și înscrieri, nu ezitați sa mă contactați.

Fundaţia Lampas




Contact:
Strada Jean Calvin, Nr.1
410210 Oradea, România
Tel./Fax: +40 259 431 710
lampas.foundation@live.com
Consilier: Judit Vincze
judit_vincze@yahoo.com
Cine suntem?
Fundaţia “Lampas” este o organizaţie non-profit, non-guvernamentală de asistenţă socială, care funcţionează sub tutela Eparhiei Reformate de pe lângă Piatra Craiului din anul 2008. Ca atare, stabileşte parteneriate cu toate instituţiile de asistenţă socială din cadrul Eparhiei.
Misiunea noastră
Oferim programe şi servicii de asistenţă socială şi acţionăm după credinţa creştină pentru a răspunde nevoilor comunităţii.  Echipa noastă inderdisciplinară încurajează reintegrarea socială a diferitelor grupuri vulnerabile cu scopul creşterii calităţii vieţii acestora indiferent de etnie, religie şi gen. Cooperăm cu instituţiile de asistenţă socială din cadrul Eparhiei şi cu diferite instituţii ale statului, ONG-uri, biserici, parteneri naţionali şi internaţionali.
 
Centrul de asistenţă socială şi îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice, Oradea
Furnizăm servicii sociale şi îngrijire la domiciliu adresate nevoilor persoanelor vârstnice din municipiul Oradea.
Scopul nostru este să  îmbunătăţim condiţiile de viaţă ale persoanelor de vârsta a treia, vizând totodată integrarea lor socială. 
Beneficiarii serviciului de asistenţă socială şi îngrijire la domiciliu sunt persoane de vârsta a treia, care se confruntă cu probleme sociale şi de sănătate.
Coordonator: Farkas Andrea
zefferandrea@yahoo.com

Centrul social  şi misionar, Oradea
Scopul nostru este reintegrarea socială a  grupurilor defavorizate prin oferirea de asistenţă în rezolvarea problemelor, prin facilitarea accesului copiilor de etnie romă la educaţie, facilitarea accesului adulţilor pe piaţa muncii, încurajarea exprimării identităţii culturale a romilor.
Prin centrul de zi se asigură educaţia copiilor de etnie romă timp de 5 zile pe săptămână după terminarea orelor de curs. Copiii  sunt îndrumaţi de învăţătoare să-şi pregătească temele şi să practice diverse alte activităţi în funcţie de nivelul de dezvoltare şi  aptitudinile  fiecărui copil.
Furnizăm servicii  pentru persoanele adulte de etnie romă: informare despre serviciile generale şi specifice din comunitate şi sprijin în accesarea lor, demersuri pe lângă instituţii competente, informare cu privire la stilul de viaţă sănătos, sprijinirea romilor în exercitarea meseriilor tradiţionale, organizarea unor expoziţii în vederea  promovării culturii şi  tradiţiilor rome. 
Coordonator: Nagy József Barna

Centru de zi destinat copiilor defavorizaţi, Oradea:
Obiectivul nostru este prevenirea abandonului şcolar şi îmbunătăţirea performanţelor şcolare. 
Centrul de zi este destinat elevilor proveniţi din familii defavorizate şi în pericol de abandon şcolar (clasele I-V, Liceul Teologic Reformat “Lorántffy Zsuzsanna”, Oradea).  
Acest program vine în completarea programei educaţionale şcolare.
Coordonator: Dombi Enikő


Centrul comunitar de informare şi consiliere, Oradea
Obiectiv:  prevenirea şi combaterea tuturor formelor de violenţă - violenţa domestică, traficul de fiinţe umane cu scopul exploatării prin muncă, traficul de femei şi copii pentru exploatare sexuală - prin intermediul serviciilor de informare, îndrumare, asistenţă şi consiliere psiho-socială şi juridică, cu accent pe valorile moralei creştine.
Grup ţintă:
1. Grupul de risc:
  • copii şi femei, victime sau potenţiale victime ale violenţei domestice şi ale traficului de persoane,
  • persoane aflate în situaţii de  risc de exploatare prin muncă,
  • tineri aflaţi în ultimul an de studiu: liceu, grup şcolar tehnic, facultate,
  • persoane şomere/ în căutarea unui loc de muncă,
  • potenţialii migranţi,  persoane care solicită informaţie despre plecarea peste hotare,
  • migranţi români care se întorcă în ţară.
2. Grupuri profesionale:
  • cadre didactice, poliţişti, autotităţi locale, lucrătorii agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă, asistenţi sociali, reprezentanţi mass media, reprezentanţi Ong.

Serviciile noastre:
Realizăm campanii şi sesiuni de informare cu privire la  drepturile umane,  migraţie, lupta împotriva riscurilor.  Oferim îndrumare persoanelor  care au luat decizia de a lucra peste hotare şi celor care doresc să participe la programe educaţionale şi programe de voluntariat în străinătate, informăm despre: exercitarea dreptului de şedere, accesul pe piața muncii,  condiţiile de muncă  modalităţi de prevenire a situaţiilor de risc.    În colaborare cu partenerii noştri, sprijinim incluziunea socială a migranţilor români care se întorc în ţară prin oferirea unor servicii de consiliere individuală şi de grup, servicii de orientare socială şi vocaţională, consiliere juridică cu privire la: legislaţia muncii în România,  standardele de muncă, asistenţă în privinţa demersurilor juridice pentru înfiinţarea unei afaceri proprii, sprijin în stabilirea  contactelor cu diferite instituţii.  
De asemenea, în colaborare cu partenerii noştri, sprijinim victimele violenţei şi traficului de persoane în cadrul programelor de reintegrare socială şi profesională.

Proiecte desfăşurate în cadrul Centrului comunitar de informare şi consiliere:
1. “O persoană informată este o personană protejată – Promovarea bunelor practici în prevenirea traficului de persoane cu scopul exploatării prin muncă printr-o reţea europeană”. Implementat de Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România – AIDRom, în parteneriat cu alte trei organizaţii: Fundaţia "Lampas", Oradea, România; Verein für Internationale Jugendarbeit Landesverein Württemberg, Sttuggart, Germania; Diakonisches Werk Bremen, Germania.

2. “Open, Deschis- Orientare și Perspective pentru Femei Tinere printr-o Reţea Europeană”.
Verein für Internationale Jugendarbeit - VIJ, Germania (Asociaţia pentru munca internaţională a tinerilor) împreună cu Alianţa Baden Württemberg împotriva traficului de persoane şi împortiva prostituţiei forţate au realizat un program educativ şi  consiliere pentru prevenirea traficului de persoane şi  a exploatării la locul de muncă. Destinat tinerelor femei  migrante din Estul Europei  în căutarea unui loc de muncă şi a unor oportunităţi educaţionale. Parteneri din Estul Europei: Fundaţia "Lampas", Oradea, România;  DELKU – Deutsche Evangelische Lutherische Kirche (Biserica Evanghelică- Luterană Germană), Odessa, Ucraina; Evangelische Kirchengemeinde (Parohia Evanghelică) în Sankt Petersburg şi Deutsch-Russische Haus (Casa Germano-Rusă) în Kaliningrad, Rusia.
Coordonator: Vura Ottilia
            ottilia.vura@open-vij.org
Tel.: 0764.043. 989

marți, 29 mai 2012

A.R.P.C. - “Evaluarea psihologica si implicatiile ei comunitare”

Stimati colegi,
 
Asociatia Romana de Psihologie Comunitara anunta organizarea workshop-urilor cu tema “Evaluarea psihologica si implicatiile ei comunitare”. Workshop-urile au fost creditate de  Comisia de psihologie clinica, consiliere psihologica si psihoterapie (20 de credite) si Comisia de psihologia muncii, organizationala si transporturi (20 de credite).
Formatori: Filimon Letitia, Hodisan Amalia, Maier Roxana, Marian Mihai, Munteanu Doru, Vaida Hadrian
Numarul de locuri este limitat: 30
Persoane de contact: Lăcătușu Simona – slacatusu@yahoo.com
                                Hodișan Amalia -  amalia_hodisan@yahoo.com 
Comitetul de organizare
Vom reveni cu amanunte privind data si locul de desfasurare.

Invata sa atragi trafic prin motoarele de cautare la SEM Days

Articol preluat de pe site:
http://www.ejobs.ro

Aproape 20 de specialisti internationali si locali vin la singura conferinta dedicata marketingului pe motoarele de cautare


BUCURESTI, 18 mai - Aproape 20 de profesionisti de top din online-ul mondial si romanesc vor dezvalui cum poti obtine vizibilitate si trafic pe motoarele de cautare la SEM Days, singura conferinta din Romania dedicata SEO, PPC si Social Media. Norbert Simionescu (Google Romania), Radu Ionescu (Kinecto) si Lucian Despoiu (Kondiment) completeaza lista speakerilor care vor vorbi pe 5-6 iunie la SEM Days, la Bucuresti.

Pentru toti cei interesati sa afle cele mai eficiente tehnici pentru evidentierea unui brand pe motoarele de cautare, cresterea traficului unui site si imbunatatirea conversiilor pentru un business online, SEM Days pregateste doua zile de sesiuni interactive si studii de caz.

Conferinta debuteaza pe 5 iunie cu discutii axate pe tacticile de succes pentru cresterea vizibilitatii unui site atat la nivel local, cat si international folosind SEO, PPC, Social Media si continutul de calitate. Participantii pot afla care sunt strategiile cheie pentru a gestiona si proteja reputatia online a unui brand sau ce tactici SEO sunt mai eficiente dupa noile schimbari de algoritm ale principalului motor de cautare. In plus, speakerii vin cu idei despre cum dezvolti o strategie de continut pentru a atrage trafic din motoarele de cautare si sugestii pentru a diminua efectele negative ale update-urilor Google Panda&Penguin.

Ziua dedicata workshop-urilor dezvaluie solutii, instrumente si strategii care pot fi puse imediat in aplicare pentru a folosi eficient SEO, PPC si Social Media. Specialistii SEO au ocazia de a se implica activ intr-o discutie despre tehnicile white hat si black hat care aduc trafic. Niciun business care vrea sa vanda mai mult nu trebuie sa rateze workshop-urile de usability si bune practici pentru cresterea conversiilor. Pentru a livra exact reclamele potrivite publicului vizat de companii, trainerii invitati la SEM Days vin cu recomandari pentru dezvoltarea unei campanii AdWords si folosirea eficienta a retargeting-ului.

Programul complet, pe zile, poate fi consultat in pagina.







Conferinta SEM Days 2012 aduce in premiera in Romania experti cu autoritate la nivel international in search engine marketing. Phillip Nottingham (Distilled), Paul Rouke (PRWD), Gary R. Beal (VanguardSEO), Mike Litson (Blueclaw Media), plus specialisti renumiti in comunitatea SEO ca Ralph Tegtmeier (aka Fantomaster) si Julia Lukyanova (aka IrishWonder) vin la Bucuresti cu solutii si secrete pentru evidentierea unui brand pe motoarele de cautare, cresterea traficului si conversiilor. Rand Fishkin, unul dintre fondatorii SEOmoz, va pregati recomandari si va raspunde intrebarilor participantilor via Skype.

Grupul speakerilor este completat de specialisti romani in marketingul online: Cristina Andrei (Bitdefender), Gabriel Curcudel (Advert Point), Claudiu Murariu (PadiCode), Razvan Gavrilas (cognitiveSEO), Cristian Ignat (2Parale), Ionut Munteanu (Webdigital) si Razvan Alexa (consultant independent).

Persoanele care se inscriu pot beneficia de o serie de discount-uri importante, in pagina de Inscrieri. Mai sunt disponibile doar 50 de locuri.

SEM Days este un eveniment sustinut de: Reea, Godmother, Agrafa Print Services, Advert Point, Casa de Traduceri, iLeo, Starcom MediaVest, The Practice si TradeAds Interactive.

Parteneri media ai evenimentului: IAB Romania, Zelist Monitor, Wall-street.ro, 9am, Lumea SEO PPC, Seopedia, Trafic.ro, Ulise.ro, Piata de linkuri, Kiss FM, Digital IQads, Smark, Ziare.com, Business24, Oameni din Online, eJobs, AdevarulShop, Bestjobs, ShopMania BIZ, Portal HR, Laptopnews.ro si Transfer.ro.

Bloggeri parteneri: Chinezu.ro, Piticu.ro si LigiaAdam.ro.

Mai multe informatii despre eveniment, program si vorbitori sunt disponibile pe semdays.ro.

Despre 2Parale

2Parale este cea mai mare retea de afiliere din Romania, online din decembrie 2008. Are un portofoliu de 132 campanii si aproape 9.000 de afiliati, care au livrat 43 de milioane de click-uri si au generat advertiserilor vanzari de peste 25,7 milioane de lei (fara TVA). Este singura retea de marketing afiliat membra a IAB Romania.

Marketingul afiliat ofera o solutie rapida si eficienta de promovare si monetizare, care indeplineste visul dintotdeauna al oamenilor de marketing: advertiserii platesc doar pentru rezultatele obtinute (vanzari sau lead-uri), iar afiliatii (publisheri, bloggeri, specialisti SEO&SEM) castiga bani direct proportional cu numarul sau valoarea conversiilor generate.

Pentru mai multe informatii: Roxana Ivan, roxana.ivan@2parale.ro

CURSA AGENTIILOR DE PUBLICITATE ISI ASTEAPTA PARTICIPANTII SA SE ALINIEZE LA LINIA DE START

Articol preluat de pe site:
http://www.ejobs.ro

Dacă lucrezi în publicitate și ești mistuit de spiritul competitiv, atunci află că Advice a ieșit pe ultima sută de metri cu o cursă interactivă pentru agențiile de publicitate.

Cursa agențiilor, cum o numesc tinerii voluntari, vine în întâmpinarea campaniilor de 2% cu o idee inedită: agențiile de publicitate trebuie să se întreacă între ele, completând formulare, ca să-și demonstreze interesul pentru generațiile viitoare de publicitari.

Lucrurile n-o să fie plictisitoare, nu vă temeți. Reprezentanții agențiilor vor fi niște cârtițe foarte motivate, care vor săpa pentru a-și duce agenția mamă mai aproape de victorie.

Operațiunea Cursa Agențiilor a început deja.

Voluntarii Advice vor plasa în agenții câte o cutie. Nu vor ieși cârtițe din ea, ci vor intra formulare de 2% proaspăt completate de publicitarii bucureșteni. După completare, pe cutie se află un QR-code mare, care, odată scanat, va propulsa cârtița agenţiei cu un pas mai aproape de victorie.

Advice este ONG-ul studențesc cel mai preocupat de viitoarele generații din advertisingul românesc.

Cursa Agențiilor dorește să testeze și să măsoare entuziasmul agențiilor de publicitate faţă de tinerii care o să le calce pragul în viitorul apropiat.

Cursa poate fi urmărită pe http://www.cursaagentiilor.ro

Saltul neconventional de leadership

Articol preluat de pe site:
http://www.ejobs.ro

Pentru al patrulea an consecutiv LEADERS Academy ofera o saptamana neconventionala de leadership experiential tinerilor manageri si antreprenori romani.

In perioada 3-9 iunie 2012 la Hotelul Orizont din Predeal
o noua generatie de 26 de tineri lideri va avea sansa sa experimenteze leadershipul prin situatii limita care ii vor scoate din zona de confort si totodata vor invata de la unii dintre cei mai apreciati lideri romani.

Formatul unic al LEADERS Academy debuteaza cu 3 zile intense in care participantii vor aborda teme fundamentele ale leadershipului, precum: autocunoasterea, comunicarea si lucrul in echipa.

Neconventionalul acestor zile va fi oferit de invatare prin intermediul unor activitati inedite: activitati de supravietuire cu profesionistii Fortelor Terestre Romane; punerea in scena a unor productii teatrale sau de televiziune si activitati nautice impreuna cu navigatori de elita.

Pragmatismul zilelor va fi completat de interventiile liderilor din mediul corporate, antreprenorial, militar, cultural sau sportiv. Ultima zi a programului este dedicata simularii de business LEADERS, care dupa formatul show-ului TV The Apprentice, ii confrunta pe tinerii participanti cu punerea in practica a unui business in doar 24h, sub urmarirea unui antreprenor de succes.

Pe toata durata programului participantii sunt observati atent de catre facilitatori specialisti in leadership si primesc feedback din partea acestora. De asemenea absolventii LEADERS Academy beneficiaza de un an de mentoring gratuit, realizat pe baza planului de actiune realizat de acestia la sfarsitul programului.

Printre invitatii de anul acesta se numara: Dragos Anastasiu, Presedinte TUI&Eurolines; Damian Draghici, singurul roman castigator de Grammy, Silvia Ghiata, Producatoarea Garantat 100% si Daniel Bichis, romanul cu cele mai vechi state de serviciu in NLP.

Afla mai multe despre conceptul LEADERS Academy, invitatii confirmati anul acesta si istoricul editiilor trecute, accesand website-ul www.leadersacademy.ro.

Inscrierile se fac online, aici: http://www.leaders.ro/programe/leaders-academy/aplica/

Contact
Adelina Maria
Director Program

Adelina@leaders.ro
0722193066

Iubesti animalele? Fa o cariera din asta!

Articol preluat de pe site:
http://www.ejobs.ro

Tot mai mulţi români aleg compania unui prieten necuvântător indiferent daca este vorba de un căţel o pisică sau de ce nu, animale exotice, papagali, iguane, şerpi etc. De aceea în ultimii 10 ani au apărut tot mai multe cabinete de medicină veterinară.

Ca în orice ramură a medicinii, fiecare medic are nevoie de un asistent, de o “mână dreaptă”, iar in cazul medicului veterinar, acest asistent este cunoscut sub numele de Tehnician Veterinar.

Deşi tot mai multe persoane doresc să se perfecţioneze în această meserie, până în luna mai a acestui an, singurul centru de formare profesională autorizat să desfăşoare astfel de cursuri era în Cluj-Napoca.

Începând cu luna mai puteţi urma cursuri de Tehnician Veterinar, autorizate Ministerul Muncii si Ministerul Educaţiei prin CNFPA, în exclusivitate în Bucureşti la Formare Plus.




Cursurile au o durată de 9 luni, şi taxa de participare poate fi achitată în rate.

Tematica cursului este următoarea:


1. Comunicare în limba modernă
2. Comunicare
3. Dezvoltarea carierei profesionale
4. Gândire critică şi rezolvare de probleme
5. Utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei
6. Iniţierea unei afaceri
7. Managementul relaţiilor interpersonale
8. Procesarea datelor numerice
9. Securitatea şi sănătatea în muncă în domeniul sanitar veterinar
10. Gestiune şi evidenţă economică
11. Anatomia şi fiziologia animalelor
12. Biotehnologii moderne în creşterea animalelor
13. Anatomia patologică şi fiziopatologia
14. Farmacologia
15. Semiologia
16. Patologia medicală
17. Parazitologia
18. Patologia chirurgicală
19. Patologia obstetricală
20. Patologia infecţioasă
21. Controlul sanitar veterinar al alimentelor
22. Etică şi legislaţie profesională

Link direct catre curs:
http://www.cursuricalificare.com/curs-tehnician-veterinar.php

Contact:
FORMAREPLUS
Adresa: Bucuresti, str. Vasile Lascar, nr. 196 sector 2 - M. Stefan cel Mare

Telefon/fax: 021.2100.400
Vodafone: 0729.517.217

Email: office@cursuricalificare.com

Program cu publicul:
Luni - Vineri: 08:00-19:30
Sambata - Duminica: 11:00-17:00
Tel. weekend: 021-2100-400

CONCURSUL EDUCO Organizat de Kreativity

Ultimele zile

de inscriere la CONCURSUL

EDUCO

 

Organizat de Kreativity

 

 



 









DESCRIERE CONCURS
Descrierea CONCURSULUI EDUCO puteti descarca
printr-un  click AICI sau pe poza
 
Description: Description: Description: Description: cid:image006.jpg@01CD0C6E.F7900880
 
FORMULAR DE INSCRIERE LA CONCURS
Formularul de inscriere la CONCURS poate fi completat on-line
printr-un  click AICI sau pe poza
 
Description: Description: cid:image008.jpg@01CD29D6.0A10DD70
 



 
 



 
Catalogul EDUCO poate fi consultat on-line
 
 
Description: Description: Description: Description: Description: Description: cid:image014.jpg@01CD07B3.41001FC0
 
 
Catalogul EDUCO poate fi consultat on-line
 
Lista de pret aferent catalogului EDUCO 2012 poate fi descarcat AICI – LISTA DE PRET
 
SC KREATIVITY SRL, Parângului 41/35, Târgu-Mureş, J26/1772/2007, RO 22531895.
Persoana de contact: Kövesdi Attila – director, Mobil: 0744-490286

Curs Social Media în Turism

Social Media în Turism
Data desfasurarii cursului: 22 Iunie 2012
Preț: 400 RON
Durată: 1 zi
Atrage mai mulți turiști folosind puterea mediului online și a mijloacelor Social Media. Clienții tăi folosesc mediul online în fiecare zi.

Marketingul turismului și al destinațiilor a fost revoluționat de mediul online și mai ales de mijloacele sociale online. Acum informația se răspândeste la nivel global, nu doar local. Aceste noi metode de promovare aduc cu ele o serie de provocări. Participă la un curs intensiv și află cum să folosești eficient Social Media pentru a-ți promova produsele turistice.
Împărtășește informații, fă-ți ideile cunoscute și profită de noile instrumente de marketing!
La acest curs înveți despre:
  • Instrumente de promovare online în turism
  • Crearea unor comunități targetate
  • Rolul rețelelor sociale
  • Blogging și video sharing – instrumente eficiente de promovare a turismului
  • Promovarea eificientă a evenimentelor și a activităților de turism
  • Strategii Social Media
  • Utilizarea eficientă a spațiului virtual
  • Folosirea noilor tehnologii în promovarea produselor turistice

Beneficii:

  • o sesiune energică, relevantă și proaspătă
  • Diplomă de participare și un supliment descriptiv cu competențele dobândite
  • Supliment EUROPASS emis în limbile franceză, engleză și română
  • coordonarea unui trainer autorizat cu experiență în învățarea experiențială
  • suport de curs detaliat și fișe de lucru
  • consultanță după terminarea formării
  • spațiu ultracentral (Piața Romană) și dotat modern pentru cursuri
  • pauze de cafea

Reduceri:

  • 25% pentru studenți = adica 300 lei
  • 20% pentru grupurile de minimum 3 persoane =  320 lei
  • 20% pentru membrii APOT = 320 lei
  • 15% fosti cursanti = 340 lei

Condiții de înscriere:

Copie după buletin, fișa de înscriere completată și taxa de participare achitată în cont J`Info Training: RO97 INGB 0001 0081 9830 8910, deschis la ING BANK.

Contact:
Andreia Oprea
T: 021 311 09 98
M: 0723 394 515
E:secretariat@jinfotraining.ro
W: www.jinfotraining.ro

Formare in psihoterapie integrativa 2012

Grup de formare in psihoterapie integrativa la Cluj Napoca

Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa organizeaza grup de formare in psihoterapie integrativa la Cluj Napoca. Formarea in psihoterapie integrativa este acreditata de COPSI (Colegiul Psihologilor din Romania) si EAIP (Asociatia Europeana de Psihoterapie Integrativa).
Prima intalnire a grupului de formare de la Cluj: 9-10 iunie 2012
Coordonator grup: Oana Maria Popescu
Formatori: Oana Maria Popescu, Loredana Ileana Drobot, Silvia Georgiana Gane, Peter J Hawkins, Maria Gilbert, Bianca Macavei, Andrei Constantinescu, Adriana Oachis, Liana Don, Daniela Hiera
Pentru informatii suplimentare si inscrieri:
sau
tel. 0730591771

Atelier de dezvoltare personala "Mastile sociale – de cine ne ascundem? Redescopera Eul din spatele mastii", Bucuresti, 8 Iunie 2012

Redescopera-te! Recunoaste-ti calitatile si defectele, limitele si potentialul. Apoi, da „masca" jos si priveste-te! Traieste frumusetea de a fii tu!

Sunteti asteptati sa participati la acest atelier daca sunteti interesati de dezvoltarea personala, de (re)descoperirea identitatii personale, de identificarea eului din spatele ... mastii.

Dintre temele abordate mentionez:
·         Cum si cine a construit „mastile" pe care le purtam
·         Care este rolul mastilor sociale
·         Sunt mastile sociale o necesitate sau un moft
·         In ce situatii purtam masti sociale
·         Cum afecteaza mastile sociale relatiile cu ceilalti, relatia de cuplu

Data desfasurarii: 8 iunie 2012
Program: 17-19.30
Taxa de participare: 45 Ron
Numar de participanti: 8-12 persoane
Locatia: Bucuresti, zona Piata Romana (locatia exacta se va comunica celor inscrisi)
Pentru detalii si inscriere :
·         prin e-mail, la adresa: iulia.pasarin@yahoo.com
·         telefonic: 0728.967.011
Atelierul de dezvoltare personala "Mastile sociale – de cine ne ascundem? Redescopera Eul din spatele mastii" este coordonat de Iulia Pasarin - psiholog clinician si psihoterapeut cu formare in psihoterapie integrativa