miercuri, 13 martie 2013

23.03.2013 - „MARȘUL PENTRU VIAȚĂ“

UNIUNEA FEMEILOR BIHOR ORADEA
Str. Iuliu Maniu nr. 64
Adresa pentru corespondenta:
410410 ORADEA
Str. Predeal nr. 4 AN 12 qap.14
Telefon 0359426134, 0770140956
E-mail : unfemei@yahoo.com
Nr. 63 / 12 Martie 2013

INVITATIE

Sambata 23 Martie 2013 , in orasele Romaniei este programata editia anuala a evenimentului public „MARSUL PENTRU VIATA“ prin organizarea de catre asociatiile societatii civile , institutii si reprezentatii cultelor si congregatiilor religioase.

Scopul acestuia este afirmarea dreptului la viaţă al tuturor persoanelor începând din momentul concepţiei, a dreptului femeii la sprijin şi pentru susținerea familiei, ca temelie a unei societăţi prospere.

„Marșul pentru Viață” are în fiecare an o temă, sub forma unui mesaj-manifest adresat publicului. Manifestul de la această ediție se intitulează „Iubește-i pe amândoi! - Asumă, ajută, adoptă!” și este o invitație la implicare civică în sprijinul femeilor însărcinate, care sunt constrânse să apeleze la avort din cauza indiferenței și a lipsei de ajutor, uneori chiar din partea celor apropiați.

Sunt aşteptaţi la marş „toţi cei care cred că dreptul la viaţă este unul dintre drepturile fundamentale ale omului, iar dragostea şi compasiunea faţă de o mamă şi copilul ei reprezintă cea mai nobilă formă de implicare civică.”

Copilul este un dar pe care o femeie îl aduce societăţii si acest dar nu trebuie sa fie perceput ca un obstacol în calea împlinirii unei femei, a bunăstării ei ori a realizării profesionale

Societatea este datoare sa-i asigure FEMEII sprijinul necesar, pe plan social și politic

In România și-au anunțat participarea 22 de orase la „Marşul pentru Viaţă” din 23 martie 2013

INVITAM , la acest mars pe toti aceai care cred in „darul pe care il ofera viata“




Cu stima
Ing. Miorita Sateanu
Presedinte
Cetatean de onoare al Municipiului Oradea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu