duminică, 24 martie 2013

Invitatie Conferinta "Respiratia Constienta, o Viata Constienta" cu Dan Brule, 1 Aprilie 2013 Bucuresti

Conferinta “Respiratia Constienta, o Viata Constienta ”
cu Dan Brule, International Breath Mastery  
                                                               1 Aprilie 2013 , 6 p.m -8 p.m 
 
Respiratia este legatura permanenta cu Viata. Practica Respiratiei Constiente duce la o Viata constienta. Constientizarea este o treapta superioara in evolutie si o unealta extraordinara pentru supravietuire. In cea mai mare parte, respiratia este automata si inconstienta. Paternurile noastre inconstiente de respiratie nu sunt neaparat cele optime si naturale. Respiratia constienta permite identificarea modurilor de respiratie disfunctionale si corectarea lor. 
Despre Respiratia Constienta si Rebirth:
  • Metoda practica de a imbunatati nivelurile energetice
  • Rupe ciclurile stresului si anxietatii prin Constientizarea Respiratiei si invatarea Relaxarii
  • Faciliteaza procesul de reprocesare, identificare a blocajelor emotionale ; poate fi folosita si ca meditatie
  • Ofera o stare de concentrare si calm, asistand astfel la performantele dumneavoastra in cariera, in relationare si viata de familie
  • Poate fi folosita ca o metoda de slabit si de renuntare la dependente: fumat, substante, s.a
  • Amelioreaza durerire fizice si ajuta in prevenirea si managementul bolilor cronice 
Data: 1 Aprilie 2013, 6 p.m- 8 p.m
Pret : 10 Ron Conferinta  
Pentru inscriere completati formularul atasat si expediati-l pe adresa terapieprinrespiratie@gmail.com pana in data de 25.03.2013.
Loc de desfasurare: va fi comunicat ulterior 
 
Dan Brule este terapeut si un pionier recunoscut in intreaga lume in domeniul vindecarii si dezvoltarii personale prin respiratie, fiind printre primii International Rebirthers ** parte din International Breathwork Foundation (Fundatia Internationala de Terapie prin Respiratie). Este Maestru in Prana (Stiinta Hindusa a Respiratiei) si in Chi Kung/ Qigong (medicina traditionala chinezeasca ce include si exercitii de respiratie).
Rebirthing Breathwork, sau Respiratia de Energie Intuitiva, Respiratia Constienta a Energiei, este abilitatea de a respira energie si aer in acelasi timp. Este arta de a invata sa respirati din si prin respritatie insasi. Rebirthing este cea mai valoroasa abilitate de vindecare propie pe care oamenii o pot invata. Fiecare inspiratie induce relaxare. Deci, respiratia este vindecarea de baza. Respiratia Energiei in mod constient este cea mai naturala abilitate de vindecare. Aceasta abilitate uneste inspiratia si expiratia intr-un ritm relaxant , intr-un mod intuitiv ce inunda corpul cu Energie.
Dan este autor al cartilor: A Formula for Transformation” (O formula pentru transformare), „The Principles of Breath Therapy” (Principiile terapiei prin respiratie), „Zen and the Art of Breathing” (Zen si arta respiratiei), „Stress and Breathing” (Stresul si respiratia), „A Brief Introduction to Chinese Medical Breathing Exercises” (O scurta introducere in exercitiile chinezesti de respiratie), „The Art and Science of Breathwork” (Arta si stiinta respiratiei) si „Spiritual Breathing” (Respiratia spirituala).
Este co-fundator si a condus „Centrul de crestere” din New England , primul centru de educatie holistica si vindecare alternativa. A infiintat si dezvoltat primul program pentru angajatii Crucii Rosii Americane„Stresul si managementul acestuia”.
A studiat si a calatorit foarte mult cu Leonard Orr, fondatorul metodei „Rebirthing” ( Metoda renasterii prin respiratie) si a lucrat cu Stan Grof, fondatorul „Respiratiei Holotropice”. In 1980, Dan a calatorit in India unde a fost initiat in „Kriya Yoga” si „Kundalini Yoga” si a primit numele de Guchu Ram Singh de la celebrul maestru yogin nemuritor Babaji (descris in celebra carte „Autobiografia unui Yogi”, scrisa de catre Pramahansa Yogananda). Recent a calatorit in India unde a reinnoit juramantul de a servi viata, prin trezirea pacii interioare si promovarea pacii in lume.
A lucrat cu Academia de Stiinte din Rusia, cu membrii ai grupului Olimpic de Judo, tenis cat si alte specialitati.
Mai mult de 50000 de oameni in peste 40 de tari aplica tehnicile de respiratie ale lui Dan Brule in viata lor de zi cu zi, cat si ca sistem de vindecare. Printre ei sunt campioni olimpici, practicanti de arte martiale, psihoterapeuti si experti medicali recunoscuti, calugari, experti in meditatie, profesori de yoga, artisti, antrenori personali, directori de companii etc.
 Este un invitat frecvent la emisiuni de specialitate la radio si televiziune, cat si la diverse conferinte si seminare la Universitati in SUA dar si in alte tari din intreaga lume.
 
Program complet workshopuri 2 -25 Aprilie
 
1 Aprilie : Conferinta deschisa “Respiratia constienta “: 6,30 p.m – 8,30 p.m, Pret 10 Ron 2 Aprilie : Sedinte private  110 euro/persoana
9 Aprilie : Sedinte private  110 e/persoana
10 Aprilie : Sedinte private  110 e/persoana  
11 Aprilie : Sedinte private : 10°a.m – 5 p.m
                   Workshop           6 pm – 9 p.m : Cum putem slabi prin respiratie  
12 Aprilie : Wks 1: 10 a.m- 5 p.m : Rebirthing sau Respiratia de Energie Intuitiva, Respiratia constienta, Pret  60 euro 
13 Aprilie : Wks 2 10 a.m-5 p.m : De stressing – Reducerea stresului prin respiratie , 60 e 
14 Aprilie : Wks 3: 10 a.m – 5 p.m : Anxietate si conditionarea inconstienta, 60 e 
15 Aprilie : Sedinte private  110 e/ sedinta
16 Aprilie : Sedinte private  110 e/ sedinta
17 Aprilie : Sedinte private  110 e/ sedinta
18 Aprilie : Sedinte private  10 a.m – 5 p.m
                   Workshop 8     :   6 p.m - 9 p.m :  Respiratia in prosperitate si abundenta
 
19 Aprilie : Wks 4: 10 a.m- 5 p.m : Rebirthing sau Respiratia de Energie Intuitiva, Respiratia constienta, Pret  60 e
 
20 Aprilie : Wks 5: 10 a.m- 5 p.m : Respiratia pentru sportivi, lideri, artisti si performeri de inalt nivel   Pret  60 e  
 
21 Aprilie : Wks 6: 10 a.m- 5 p.m : Respiratie pentru terapeuti, antrenori, profesori, practicanti , Pret  60
 
22 Aprilie : Sedinte private 10 a.m- 5 p.m 110 e/ sedinta
23 Aprilie : Sedinte private 10 a.m- 5 p.m 110 e/ sedinta
24 Aprilie : Sedinte private 10 a.m- 5 p.m 110 e/ sedinta
                                              6 p.m – 9 p.m Cum putem slabi prin respiratie , Pret 30 e

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu